Vánoce a co nás čeká v novém roce

Vážení přátelé,

chtěli bychom vám poděkovat za vaši dosavadní přízeň a popřát vám radostné Vánoce a spoustu štěstí a dobré nálady v roce 2021 a to ať s našimi výrobky nebo i bez nich :). 

Co budeme dělat poslední dny v prosinci? Budeme tady stále pro vás, Vánocemi rok nekončí, spoustu z vás má svátek nebo narozeniny třeba 30. prosince, nebo 3. ledna. A proto tiskneme a tiskneme, dnes, zítra i za týden. Prostě objednávat můžete neustále třeba plecháček k svátkuk narozeninám a nebo jen tak pro radost cokoliv z našeho sortimentu.

A co nás čeká v novém roce? V prvé řadě v lednu přineseme zbrusu nový sortiment - kvalitní bavlněná trička s potiskem pro celou rodinu a kojenecké zboží s potiskem pro vaše nejmenší. Tisknout budeme metodou přímého potisku na bavlnu (tzv. GTD tisk), tato metoda nanáší barvu přímo na textil bez použití přenosových fólií, takže výsledný tisk je prodyšný a příjemný na dotek - prostě žádná "guma". 

Na Valentýna a Velikonoce pro vás připravujeme novou kolekci, kterou u nás najdete hned začátkem roku, aby jste měli čas si vybrat ten správný dárek pro své blízké. 

Váš 

www.superplechacek.cz